Stigbergsliden 5

Majorna , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Centralt beläget kontor med en härlig altan.

Välkommen till ett trevligt kontor med bra planlösning. Här sitter man centralt i Göteborg i det välkända Stigbergshuset. Planlösningen är fördelad på tio kontorsrum i varierande storlekar. Det finns ett trevligt pentry med lunchrum samt två toaletter. I direkt anslutning till lokalen finns en härlig altan som är perfekt att använda när vädret tillåter för lunch, fika eller utomhusmöten. I fastigheten finns även en takterrass med vacker utsikt ut över staden som kan nyttjas av alla hyresgäster. Det finns gott om parkeringar inom området samt bra anslutning till kollektivtrafik med spårvagnslinjerna 9 och 11. Kontakta gärna oss för mer information.

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stigbergsliden 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron. Stigbergsliden är en omtycket gata i stadsdelen Majorna i Göteborg.

Närservice:

Det finns gott om affärer, trevliga restauranger och caféer i området.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både bussar och spårvagnar. Det gåt lätt att ta sig till den kollektiva knytpunkten Järntorget.
Stigbergsliden 5

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

43137 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler från Lokalisera AB