Postflyget 16

Amhult , Torslanda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

256 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i Torslanda på 256 kvm med grymt läge! Skyltfönster från golv till tak och granne med Systembolaget & Apoteket!

Här finns möjlighet att hyra en butikslokal om 256 kvm på bästa läge i Torslanda -Amhult. Direkta grannar till butiken är Systembolaget och Apoteket. I direkt anslutning finns även Willys, Elon, Lindex, friskis och Svettis.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    256 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (kall)
Kök/pentry
Parkering
WC
Postflyget 16

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner