Lindholmsallén 9

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 2 075 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stort kontor på expansiva Lindholmen

Nu kan vi erbjuda er ett större kontor på Lindholmsallén, granne med Karlatornet. Kontoret är beläget på plan 3 och 4. Totala ytan är 2 075 kvm fördelat på 1 och 1/2 plan. Lokalen går även att dela av.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet på Lindholmen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 2 075

Utförande

Planlösning:

Kontoret består mest av öppna ytor och ett fåtal kontorsrum. Tysta rum, konferensrum och pentry finns på båda planen. Här kan du som ny hyresgäst vara med och utforma planlösningen efter dina behov.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen, som förr var ett varvsområde, är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende.

Närservice:

Utbudet av restauranger, butiker och servicefunktioner är stort och ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer

En mycket välutvecklad kollektivtrafik med täta buss och båtturer gör att du tar dig till t ex centralstationen på bara några minuter!
Lindholmsallén 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum