Södra Tullgatan 4

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

653 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Kontor på Södertull- här vill man ju bara vara!

Fint hus, fin utsikt, och fint läge, det tycker vi i alla fall. I Kv Carl Gustav, som ligger mitt på Södertull  har vi ett kontor på 653 kvm som kommer bli ledigt inom kort. Det passar bra för ett företag med 40-50 medarbetare om man vill sitta i en öppen eller mixad planlösning. Lokalen är trivsam och ljus, med ljusinsläpp från 3 olika väderstreck. Den är belägen på 6e våningen med utsikt över kanalen och gågatan. All tänkbar service finns i närområdet, med stort utbud av restauranger, butiker mm. Självklart är fastigheten miljöcertifierad, med miljömärkning LEED Guld. Inom kort kommer vi publicera planlösning. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller boka tid för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    653 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12119

Byggår:

1961

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Kanalgatan 3. Dessa parkeringsplatser disponeras av hyresgästerna i huset. Sedan den 1 april 2020 administreras dessa garageplatser av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 869001 Kanalgatan 3 . Nya kunder kontaktar Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr parkeringsplats och vill utöka antalet platser kan du skicka ett mail till Vasakronan@pmalmo.se . Om någon annan har parkerat på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Närservice:

Fastigheten har ett fantastiskt läge i ett av Malmös mest levande och omtyckta områden. I närområdet kring Södertull och Gustav Adolfs torg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 0 minut Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 10 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södra Tullgatan 4

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

20123 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler från Vasakronan