Kruthusgatan 17

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

658 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modernt till bra hyra centralt i stan!

Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad: - modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor - attraktiva och snygga lokaler för era medarbetare och gäster - gott om tillgängliga bil- och cykelparkeringar i Kruthuset 17. - lokalerna lämpligar sig mycket väl för aktivitetsbaserade kontor Idag är lokalerna byggda med en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämt fördelade i hela lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna. Här kan ni vara med och påverka utformning och materialval. I Kruthuset har vi en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet! Här kan ni vara med och påverka planlösningen oavsett om ni söker en rumsindelad, öppen eller aktivitetsbaserad lokal.

Ytor

  • Total yta:

    658 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass 703:57

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan!

Närservice:

Längst upp i huset finns vår restaurang för lunch och catering och som kan bokas för event och företagsfester. I anslutning till restaurangen finns fastighetens stora nyrenoverade takterass som är tillgänglig för hyresgästerna. Här sitter ni i solen med utsikt över Göteborgs innerstad! I fastighetens finns även en stor träningssal med innebandyhall ett gym samt omklädningsrum som kan nyttjas för alla som cycklar till jobbet. Styr-och-ställ-cyklar står direkt utanför entrén.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är främsta knutpunkten för kollektivtrafik i Västsverige.
Kruthusgatan 17