Kilowattvägen 12

Brandbergen , Haninge / Handen
Spara Dela
Spara Dela
Yta

11 - 1 050 m²

Hyra

Tillträde

Efter ÖK

Beskrivning

Haninge: Kontorshotell med fiber/bredband indraget. Möjligt att hyra enstaka rum eller hela våningsplan. Tillgång till parkering.

Haninge: Kontorshotell med fiber/bredband indraget. Möjligt att hyra enstaka rum eller hela våningsplan. Tillgång till parkering.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 11 1 050

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alby 2:43

Byggår:

1980

Planlösning:

Adress: Kilowattvägen 12 Haninge / Brandbergen På ett och samma område tillhandahåller vi kontorsrum med fiber som även kan användas till förrådsändamål för mindre skrymmande saker. Du kan kombinera hur du vill efter dina egna behov. De flesta av våra rum är 16m² eller 22m² (3-4 fönster) men beroende på vakansgrad så kan det ibland finns 11m² rum (2 fönster). Vi har även lokaler med enskilda rum som är större än 100m² om en öppen större kontorsyta önskas. Till de flesta av våra rum är det draget fiber/bredband. För det lite större företaget som behöver en lokalyta som går att justera storleksmässigt över tid kan vi erbjuda hela våningsplan (ca 350 m² per våningsplan) med rum så att en större lokal med egen entré erhålls. Tillgång till Hiss: Ja Tillgång till fiber: Ja (Finns indraget i de flesta lokaler men ej alla!) Utanför Kontorshotellet finns det gott om fria gemensamma parkeringsplatser som efter överenskommelse kan användas under dagtid. För den som behöver en eller flera privata p-platser kan vi tillhandahålla även detta. Det fungerar så här: 1) Ring och boka en visning på plats. Medtag giltig ID-handling! 2) Bestäm vilken storlek på kontorsrum ni önskar samt om ni önskar ett rum med tillgång till fiber/bredband. 3) Skriv under ett hyreskontrakt samt betala in avtalad hyra till angivet Bankgiro. På förråd och kontor upp till 22 m² tillämpas ingen deposition utan hyran erläggs kvartalsvis i förskott. 4) När hyran är inbetald får ni på plats, tillsammans med vår personal välja en egen kod till er dörr. I samband med detta får ni även aktuell behörighetskod till entrédörrar etc. 5) Hyresgästen ansvarar själv för sina egna saker vilket innebär att hyresgästen SJÄLV skall inneha en försäkring som täcker samtliga tillhörigheter i utrymmet som hyrs. 6) När ni önskar att säga upp ert hyreskontrakt så varierar uppsägningstiden beroende på vilken typ av avtal ni ingått. Uppsägning skall göras skriftligen per e-post eller post. 7) Att tänka på vid uppsägning och utflyttning: Lokalen som ni disponerat under hyresperioden skall i samband med utflyttning återställas till det skick den var vid hyreskontraktets tecknande samt så skall lokalen städas ur. Om ni inte vill städa lokalen själva så kan vi mot en extra kostnad erbjuda en städtjänst som innebär att ni själva inte behöver städa ur lokalen. PRISLISTA: Kontorsrum i kontorshotell. Avtalstid: minst 12 månader. Tillgång till wc och pentry samt begränsad tillgång till konferensrum. Hyra: Rum 11m²: 2300 kr + moms /mån /rum inkl. fiber. Hyra: Rum 16m²: 2700 kr + moms /mån /rum inkl. fiber. Hyra: Rum 22m²: 3300 kr + moms /mån /rum inkl. fiber. Fiber/bredband: För de företag som behöver dedikerad fiber finns möjlighet att erhålla detta mot ett pristillägg. Vid hyra av en hel korridor eller våningsplan med kontorsrum (från ca 350m² per plan och uppåt) eller större öppna kontorsytor lämpliga för callcenter etc. erhålls en hyresoffert.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger strategiskt i ett välbesökt industri/företags område

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsplatser

Närservice:

Nära till Handen köpcentrum

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger strategiskt precis intill väg 73, Nynäsvägen

Kommunikationer

Pendeltåg och buss (Handen)
Kilowattvägen 12