Lärlingsgatan 1

UMEÅ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 000 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Funderar ni på att etablera er i Umeå?

Funderar ni på att etablera er i Umeå ? På Östteg, ett allt mer växande handels- och industriområde har vi möjlighet att erbjuda en stor attraktiv fastighet som till vissa delar och förutsättningar kan exploateras efter överenskommelse. Tomten är på ca 10000 kvm och har lättillgängligt läge med närhet till ringleder som tar dig norr och söder ut. Umeå flyglplats ligger också som nära granne. För ytterligare information kontakta Niklas Brander.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat Umeå Padelcenter, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Närservice:

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat. På ÖstTegs industriområde idag finns det möjlighet att äta lunch på populära Times Kitchen.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Östtegs indusrtiområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås stadsnära flygplats ligger bara några minuters bilväg från området. In till centrum är det några minuters bilfärd.
Lärlingsgatan 1