Bastionsplatsen 2

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

874 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Läckert kontor med torn och utsikt mot kanalen!

Kontorslokalen som kan bli din erbjuder ett fantastiskt ljusflöde och utsikt över kanalen. Kontoret är uppdelat på två plan där översta planet är en charmiga råvind som Balder vill bygga ihop precis med era önskemål! I de 874 kvm är en viss del biyta. Denna lokal är del av vårt erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal. För fullständiga villkor och regler, se balder.se/yta eller kontakta oss.

Ytor

  • Total yta:

    874 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger belägen i hjärtat av Göteborgs innerstad med närhet till allt från god mat till handel. Lokalen som ligger högst upp i huset ger en fantastisk utsikt över staden från de balkonger som finns placerade runt om.

Kommunikationer

Det finns bra kommunikationer bara ett stenkast bort på Kungsportsplatsen som fungerar som en förbindelse där flera spårvagnar och bussar stannar. Centralstationen ligger även den inom gångavstånd bara några minuter bort.
Bastionsplatsen 2

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder