Postgatan 8 A

Västra Nordstan , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

37 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Ledig lokal i Kronhusbodarna på 37 kvm för en pop up verksamhet

Lokalen är möjlig att hyra från ett par dagar upp till tre månader, ett lysande tillfälle att testa sin verksamhet eller visa sin konst i ett historiskt kvarter! För att harmoniera med övriga verksamheter i Kronhuskvarteret ser vi gärna butik, utställning, vernissage, design eller hantverk. Lokalen finns tillgänglig att hyra från november. Hör gärna av er till oss för en visning och för att presentera er verksamhet!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 7
Butik 30

Utförande

Byggår:

1760

Planlösning:

Lokalen på 30 kvm ligger i bottenvåningen. I angränsning till lokalen finns en gemensam yta på 7 kvm där det finns toalett och förvaringsyta. I lokalen finns även ett mindre utrymme med pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kronhuskvarteret är unikt och ett välbevarat minne av befästningsstaden Göteborgs första århundraden.

Närservice:

På Kronhusgården finns kafé och lunchrestaurang. Nordstans köpcentrum ligger längre ned på Postgatan.

Kommunikationer

Det är promenadavstånd till hållplatserna Nordstan och Brunnsparken som trafikeras av ett stort antal buss- och spårvägslinjer.
Postgatan 8 A

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab