GÖTEBORG

Favorit Dela

Danska Vägen 20

Lokaler i unik fastighet.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    82 - 152 m²

  • Hyra:
I vår fastighet i Överåsparken kan vi nu erbjuda flera lokaler i varierande storlek. 152 kvm i entré plan, 82 kvm på plan 2 och ytterligare 82 kvm på plan 3. Välkommen att kontakta mig för visning!
  • Total yta

    152 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 82 152

Utförande

Antal rum:

anpassningsbart


Omgivning

Omgivning/natur:

Lunden och Olskroken ligger i Öster, här finns både äldre lägenheter från 1940- och 1950-talet samt ett antal nyare bostäder. Högst uppe på höjden åt väster, i det som kallas Gamla Lunden, är utsikten över Göteborg magnifik. Här bor man centralt, men ändå med staden på behagligt avstånd vid foten av berget. Våra lokaler i Lunden och Olskroken I Olskroken erbjuder vi ett antal mindre butikslokaler i våra bostadshus utmed Norra Gubberogatan och mot Olskrokstorget. Kvarteren är livliga med många boende och en ständig ström av människor som kommer för att handla och nyttja den service som bjuds. Service och butiker Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget, här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och caféer. Kommunikationer Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Petter Sundström

Uthyrare

Petter Sundström

Petter.Sundstrom@wallenstam.se

Marknadsförs av Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
40184 GÖTEBORG
wallenstam.se
Danska Vägen 20

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Fler annonser från denna annonsör