Fleminggatan 18

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 658 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Unik lokal med en gedigen takhöjd på 3.8 meter som ger ett intryck av mycket rymd. Med en stilfull entré som leder dig vidare in till lokalen med gott om plats för ca 120 fasta arbetsplatser, touch down platser och möjlighet till ett flertal mötes samt konferensrum inom lokalen. Här har du möjlighet att vara med och skapa en toppmodern och exklusiv arbetsplats för dig och dina medarbetare. Med stora härliga glaspartier runtom innergården har ni möjlighet att få en alldeles egen uteplats på sommaren. Huset uppfördes på 1970 talet och möter dagens höga krav på modern kontorsstandard. Huset byggdes som huvudkontor till Trygg-Hansa som en fullserviceanlägging åt de anställda efter ritningar av Anders Tengbom samt Stefan Salamon och klassas idag som ett av de främsta senmodernistiska byggnadsverken i landet. Den konstnärliga utsmyckningen som finns integrerad både i byggnaderna samt i parken är bevarade i sitt ursprungliga skick. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    1658 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brädstapeln 16

Byggår:

1970

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Pocketparken invid huskropparna är idag en prunkande oas som ursprungligen gestaltades av dåvarande stadsträdgårdsmästare Holger Blom i samråd med huset arkitekter.

Närservice:

I fastigheten finns en gemensam reception där man kan få hjälp med förutom praktiskt information även tidsbesparande tjänster såsom tvätt, kemtvätt, skrädderi mm. Konferensmöjligheter hos Convendum finns i fastigheten, här kan ni boka externa konferensrum från 4 personer upp till 180, för kortare och längre sittningar. En trappa ner i huset finner du restaurangerna Itamae Sushi samt Holy Greens där du kan inta eller hämta upp din lunch till kontoret. Ta hissen ner till SATS eller varför inte handla på ICA Kvantum, Apoteket eller systembolaget innan du beger dig hemåt för dagen.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset endast 300 meter bort från entrén. Precis utanför huset passerar ett antal bussar dagligen däribland linje 1. Härifrån har du gångavstånd till Stockholms Central, Arlanda Express samt Cityterminalen som ligger ca 500 meter bort.
Fleminggatan 18