Vaksalagatan 2

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 2 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Ett fullservice coworking-koncept i anrika Rådhuset på Stora Torget

Tillfälle för dig och ditt företag! Flexibla kontorslösningar med totalt 2400 m2 i 4 våningar. Ett modernt och innovativt erbjudande för alla typer av företag oavsett om du är ensamföretagare eller ett större företag . Här erbjuds en mötesplats med storslagen service där du har tillgång till fria events, kontorsrum, konferenssalar och gemensamma lounger. Rådhuset är en av de mest anrika byggnader i Uppsala, Byggnaden uppfördes 1665 och belägen mitt i city med all tänkbar service utanför dörren. Skräddarsy din nästa arbetsplats som passar ditt företag på bästa sätt. Med direkt-access till både stans bästa restauranger, shopping och kommunikation blir United Spaces Uppsala den självklara knytpunkten för företagande i Uppsala.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 2 400

Ekonomi

Hyresinformation:

Ring/maila för uppgift om hyra

Utförande

Byggår:

1665

Planlösning:

Med 2400 m2 i 4 våningar erbjuds nu företag flexibla kontorslösningar som är mer än ett kontorshotell. Ett modernt och nytänkande erbjudande för alla typer av företag oavsett om ditt företag kräver en eller 100+ arbetsplatser så skräddarsys lösningar som passar ditt företag på bästa sätt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Årummet strax intill och Stadsparken en bit bort ger dig direkt närhet till sköna luncher eller fikapauser. Restauranger och cafeér ligger tätt jäms med ån som har blivit Uppsalas hetaste flanörstråk med gott om sittplatser och solhyllor.

Företag i närheten:

Gågatan ger dig direktaccess till butiker, livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss och en kort promenad till Resecentrum med alla busslinjer och tåg som tar dig norr- eller söderut. Till Stockholm tar det ca 40 minuter med tåg.
Vaksalagatan 2