Mejerigatan 1

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 163 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Kontorslokal i utvecklingsområdet Kallebäck

I vår fastighet på Mejerigatan mitt i utvecklingsområdet Kallebäck finns nu en större lokal till uthyrning. Lokalen inrymmer ca 30 enskilda kontorsrum samt en öppen kontorsyta anpassad för ca 4-6 arbetsplatser, två större konferensrum samt ett större pentry och pausrum. Det finns också tillgång till en mindre takterrass. l byggnaden finns en trevlig lunchrestaurang och en gemensam konferensanläggning. P-platser finns att hyra och om du åker kollektiv tar du dig lätt hit med buss 50 som under högtrafik avgår var 5:e minut. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    1163 m2

Utförande

Byggår:

1971

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse. Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser. Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor. I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.

Mejerigatan 1

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

40184 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler från Wallenstam AB