Danska vägen 80

Lunden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i hörnläge på Danska vägens affärsstråk i Lunden.

I gemytliga Lunden hittar du denna lokal som ligger i hörnet av Danska vägen 80. Trevlig lokal med butik och lager på samma plan. Här på Danska vägen finns det många olika butiker IEMS Inredningsbutik, Lejonet & Björnens Glassaffär, Dominos Pizza, Colorama färgbutik, Brattells möbler och många många fler.

Ytor

  • Total yta:

    325 m2

Ytbeskrivning

Butiken har lager i samma plan så det alltid är lätt att nå.

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lunden 17:24

Byggår:

1974

Planlösning:

Butik i hörnläge med lager i samma plan.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lunden är lätt att nå via allmänna kommunikationer, bil eller cykel.

Omgivning

Företag i närheten:

Här finns Lejonet & Björnens Glasscafé, IEMS Indredningsaffär, Carlbergs Glasögon och många många fler butiker, caféer och restauranger i i närheten.

Danska vägen 80

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter i Göteborg, Lerum och Alingås. Vi är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter i hela Storgöteborg. Lokalerna finns i de centrala delarna av Göteborg, Alingsås, och Lerum men också genom våra dotterbolag i Kungsbacka Aranäs Fastigheter och i Lerum/Tollered Nääs Fabriker. Vi tycker det är viktigt att våra hyresgäster har ett bra förtroende för oss och att vi är lätta att nå. Det underlättas genom egna fastighetsansvariga och kundansvariga som känner till dig och din lokal. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ernst Rosén

Stampgatan 20

40122 GÖTEBORG

www.ernstrosen.se

Fler från Ernst Rosén