UMEÅ

Favorit Dela

Gräddvägen 15A

Praktisk lager- och butikslokal med bra läge längs Gräddvägen - Ersboda.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad

  • Storlek:

    529 m²

  • Hyra:
Rymlig lager- och butikslokal med bra läge på Ersboda. Lokalen är i ett plan med två portar och gångdörr. Lokalen domineras av öppna butiks- och lagerytor. För ytterligare information kontakta Niklas Brander, NP3 fastigheter Umeå.
  • Total yta

    529 m2


Utförande

Planlösning:

Öppet planerad lokal som domineras av butik- lagerytor.


Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler

Kommunikationer:

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Gräddvägen 15A