Stålgatan 14

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 - 440 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Flexibelt kontor med ett kanonläge- Fyrislund

Nu erbjuds ett flexibelt kontor med ett mycket bra läge i Fyrislund, belägen mellan Stålgatan 14 och Axel Johanssons Gata 7. Lokalen är belägen på våning 2 och går att anpassa efter behov och kan delas i vardera 180 kvm och 211 kvm. Fönster i flertalet väderstreck samt en mycket generös takhöjd bidrar till ett generöst ljusinsläpp och skön arbetsmiljö. Parkeringsplatser utomhus finns och platser i kallgarage samt flertalet gästparekeringar finns i och omkring området. Bra kommunikationer med buss och fina gång- och cykelvägar. Du cyklar in till Uppsala City på mindre än 15 minuter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 180 440

Ekonomi

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Byggår:

1977

Planlösning:

Nu erbjuds ett kontor med flexibel planlösning och ett mycket bra läge i Fyrislund. Lokalen som är belägen på våning 2 går att anpassa efter behov och kan delas i vardera 180 kvm och 211 kvm. Fönster i flertalet väderstreck bidrar till ett generöst ljusinsläpp och skön arbetsmiljö. Parkeringsplatser och gästparkeringar finns i och omkring området.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett blandat område med lättare industri/hantverk, kontor och handel. Nära till bostadsområden som Årsta, Salabacke och Slavsta.

Företag i närheten:

I området finns flertalet lunchrestauranger och du har mycket nära till Boländerna där all service du behöver finns. Du har bla IKEA, Boland City, Stadium, Elgiganten, Bauhaus mfl.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar närliggande gator. Enkelt att ta sig med bil till och från de större vägarna runt Uppsala, ett stenkast bort ligger E:4-ans påfart. För dig som går eller cyklar till arbetet finns fina gång- och cykelvägar som tar dig till Uppsalas alla områden.
Stålgatan 14