Evedalsgatan 5

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Bra logistikläge för dig som vill lagerförvara nära Borås centrum och Knalleland!

Välkommen till denna lagerlokal med logistikmöjligheter! Stora lagerutrymmen med med gemesamt lasintag och lastbrygga med 2 portar. Andra planet nås via gemensam intern lasthiss.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är relativt centralt belägen vid en genomfartsled, lättillgänglig för besökande och varutransporter. Fastigheten är en kontors- och industri/lagerbyggnad med stor flexibilitet och bra in-/ urlastningsmöjligheter.

Ytor

  • Total yta:

    3100 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Gångavstånd till restauranger, gym, handel och apotek. Fastigheten ligger på gångavstånd till både Knalleland och Borås centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra parkeringsmöjligheter.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Med fastighetens läge mellan centrum och Knalleland kommer man snabbt ut på lederna. Det finns dessutom bra busskommunikationer, då hållplats är belägen direkt utanför.
Evedalsgatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum