Torggatan 25

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 178 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Fräckaste lokalen i stan! Bra exponering med ett centralt läge!

Mitt i vår vackra stad finner ni denna lokal med bästa möjliga skyltläge mitt i citykärnan. Belägen mitt i händelsernas centrum i vår unika och centralaste fastighet - kv Midas! Här finns en stor öppen yta för butik eller kontor som är belägen på plan 2. Den är lättillgänglig via rulltrappa samt hiss direkt in i lokalen från gatuplan. Här kan du markandsföra dig, via 180 graders skyltfönster som vetter mot tre håll i vårt centrum. Ingen kan missa att ni finns där! Dessutom har man bra exponeringsmöjligheter i markplan vid entré. Idag är lokalen en stor öppen yta med personalutrymme. Vill du etablera din verksamhet med bästa placerings- och skyltläge för att bli en framgångsaga? Kontakta oss!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. Byggnaden innehar butiker och kontor och garage.0.

Ytor

  • Total yta:

    1178 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Stora öppna ytor med mycket ljusinsläpp för butik eller kontor. Rulltrappa och hiss till våningsplanet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser. För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.
Torggatan 25

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum