Bryggaregatan 18,20

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

335 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I våra textiltilkvarter mitt i centrum finner du denna pärla!

Mitt i centrum i våra vackra texilkvarter finner du denna kontorslokal med stor potential. Vill du vara med och utforma din nästa arbetsplats? I denna vackra fastighet med mycket karaktärsdrag finns nu en ledig lokal för er. Gedigna stavparkettgolv, stora fönsterpartier och dessutom med möjlighet att utforma efter era önskemål och behov. Idag är lokalen utrustad med åtta kontorsrum, förrådsutrymme, flertal wc samt öppen yta med möjlighet för den kreativa arbetsplatsen alternativ utställning om så önskas. Var med och utforma ert nya kök! Smidigt och praktiskt kan man frakta från lasthissen som ligger i direkt anslutning till lokalen från markplan. Hör av dig till oss så hjälper vi till att skapa den perfekta arbetsplatsen för dig och dina kollegor!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med ett stenkast till Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Ytor

  • Total yta:

    335 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Avseende hälsoaktiviteter för personal ligger det ett gym i fastigheten och till Stadparken med Stadsparksbadet är det ca 150 meter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns gott om parkering runt om fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping. Ca 10 min promenad från Centralstationen och 3 min promenad till Södra Torget med alla bussar.
Bryggaregatan 18,20

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum