Jörgen Kocksgatan 65

Nyhamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 15 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell på Jörgen Kocksgatan 65!

Kontorshotellet på Jörgen Kocksgatan 65 ligger på ett strategiskt läge nära motorvägen och har samtidigt nära till centrala Malmö. I dagsläget erbjuder vi två kontorsrum om 20 kvm samt ett rum om 15 kvm. På kontorshotellet finns tillgång till bokningsbart konferensrum samt fyra wc varav en hwc.
I hyran ingår bland annat internet, parkering och hygienartiklar. I det gemensamma pentryt finns det alltid tillgång till kaffe samt kolsyrat vatten.
Kontorshotellet är beläget på våning 3, tillgång till hiss finns. Det finns även en varuhiss som går in till kontorshotellet.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 15

Bekvämligheter

Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Jörgen Kocksgatan 65

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner