Masthugget
| Göteborg

Favorit Dela

Andra Långgatan 19

En trappa upp i fastigheten finner ni lokalen med en välkomnade entré och reception.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    468 m²

  • Hyra:
Här finns det möjlighet till både det stora och lilla mötet, eget kontor eller plats i öppet kontorslandskap. Lokalen har idag en blandad mix av rum i olika storlekar. Det kan finnas ytterligare yta att tillgå om det finns behov. En lokal med många möjligheter. Välkommen på visning!
  • Total yta

    468 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Med närhet till Järntorget och Söderleden.

Närservice:

Detta populära område erbjuder förstklassigt utbud av många möjligheter till restaurang- och cafébesök och här finner man även en del shopping.

Kommunikationer:

Med promenadavstånd till Järntorget är det lätta att ta sig med kollektivtrafik till och från kontoret med både spårvagnar, expressbussar och bussar. Med sitt centrala läge så kommer man även snabbt ut med bil på E45/Oscarsleden.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Uthyrare

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Glenn Håkansson

Uthyrare

Glenn Håkansson

glenn.hakansson@cbre.com

0731 VISA NR 0731-498 403

0731 VISA NR 0731-498 403

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Andra Långgatan 19