Andra Långgatan 19

Masthugget , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

468 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En trappa upp i fastigheten finner ni lokalen med en välkomnade entré och reception.

Här finns det möjlighet till både det stora och lilla mötet, eget kontor eller plats i öppet kontorslandskap. Lokalen har idag en blandad mix av rum i olika storlekar. Det kan finnas ytterligare yta att tillgå om det finns behov. En lokal med många möjligheter. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    468 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Med närhet till Järntorget och Söderleden.

Närservice:

Detta populära område erbjuder förstklassigt utbud av många möjligheter till restaurang- och cafébesök och här finner man även en del shopping.

Kommunikationer

Med promenadavstånd till Järntorget är det lätta att ta sig med kollektivtrafik till och från kontoret med både spårvagnar, expressbussar och bussar. Med sitt centrala läge så kommer man även snabbt ut med bil på E45/Oscarsleden.
Andra Långgatan 19