Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Kruthusgatan 17

Moderna stora kontor 450 meter från Centralstationen! Gott om p-platser.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    2 000 - 3 000 m²

  • Hyra:
Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad: - modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor - upp mot 7 meters takhöjd - attraktiva och snygga lokaler för era medarbetare och gäster - stora sammanhängande lokaler upp mot 3 000 kvm i endast två plan så att ni slipper dela upp lokalerna i många våningsplan - gott om tillgängliga bil- och cykelparkeringar i Kruthuset 17. - lokalerna lämpligar sig mycket väl för aktivitetsbaserade kontor Idag är lokalerna byggda med en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämt fördelade i hela lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna. Här kan ni vara med och påverka utformning och materialval. I Kruthuset har vi en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet! I lokalerna finns ett flertal entresolplan med kontorslandskap och där vi placerat konferensrum och kontorsrum i nedre planet. Det ger en väldigt fräck lokal som sticker ut från det vanliga kontoret. Detta i kombination med riktigt stora fönster ger en New-Yorkkänsla i lokalen. Lokalerna är tillgängliga från 2021.
  • Total yta

    3000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 2 000 3 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass 703:57

Våningsplan:

7


Omgivning

Omgivning/natur:

Ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan!

Närservice:

Längst upp i huset finns vår restaurang för lunch och catering och som kan bokas för event och företagsfester. I anslutning till restaurangen finns fastighetens stora nyrenoverade takterass som är tillgänglig för hyresgästerna. Här sitter ni i solen med utsikt över Göteborgs innerstad! I fastighetens finns även en stor träningssal med innebandyhall ett gym samt omklädningsrum som kan nyttjas för alla som cycklar till jobbet. Styr-och-ställ-cyklar står direkt utanför entrén.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är främsta knutpunkten för kollektivtrafik i Västsverige.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Ulf Birk

Uthyrare

Ulf Birk

ulf.birk@newsec.se

031- VISA NR 031-761 63 08

070- VISA NR 070-859 60 51

Marknadsförs av Newsec
Box 11405
40429 GÖTEBORG
newsec.se
Kruthusgatan 17