Första Långgatan 22

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

216 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med takterass!

Högst upp i huset på Första Långgatan 22 erbjuder vi nu ett fint kontor om 216 kvm med egen takterrass. Kontoret är välplanerat och modernt med mycket ljusinsläpp. Ytorna fördelar sig i ett större kontorslandskap och några mindre enskilda kontorsrum och konferensrum. Pentryt /pausutrymmet ligger i direkt anslutning till den fantastiska takterrassen. Välkommen att kontakta mig för visning!

Ytor

  • Total yta:

    216 m2

Utförande

Byggår:

1960

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Våra lokaler vid Järntorget Våra lokaler vid Järntorget hittar man bland annat på Första Långgatan. Kontor med utsikt över älven och hamninloppet. Och som dessutom har utmärkt skyltläge genom att de också vetter ut mot den stora genomfartsleden utanför. Fastigheterna är nyrenoverade och kontoren följaktligen fräscha, ljusa och moderna. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda parkeringsplats i direkt anslutning till kontoren. På Första och Andra Långgatan har vi dessutom ett antal butikslokaler med utmärkt läge i det levande kvarteret. Butiker och service Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järnorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. Och för den som är sugen på shopping finns här allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger. Kommunikationer Med Järntorget som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Men även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.

Första Långgatan 22

Om Wallenstam AB

Att hyra en lokal av oss på Wallenstam innebär inte bara att du säkrar de bästa kvadratmetrarna för din verksamhet. Det innebär också att vi tillsammans skapar möjligheter att ta ditt företagande till nästa nivå. Med attraktiva fastigheter i strategiska lägen kan vi erbjuda kontor, restaurang- och butikslokaler för dig som vet att rätt lokal kan göra stor skillnad. Genom stort engagemang och ett nära samarbete hjälper vi till att skapa trivsel och levande miljöer för både medarbetare, kunder och leverantörer

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB