Malmskillnadsgatan 32

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

30 - 1 100 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överesnkommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Lediga rum finns nu att hyra i detta mycket moderna och hundvänliga kontorshotell med superläge på Norrmalm i ”Urban Escape”.

Extra bonus är den stora terrassen som finns uppe på plan 14 men fantastisk utsikt över staden. Här finns förutom sittgrupper även pingisbord som kan förhöja din lunchupplevelse. Oavsett om du vill starta ett nytt företag eller utöka din verksamhet, kommer din arbetsplats här att bana vägen för din framgång. För tillfället finns följande tillgängligt på denna adress: Eget kontor möblerat för 8 arbetsplatser på 12:e våningen. Utsikt mot Malmskillnadsgatan. Eget kontor möblerat för 12 arbetsplatser på 12:e våningen. Utsikt mot gård. På grannanläggningen på Regeringsgatan 29 finns följande vakanser; Eget kontorsrum med plats för ca 22 personer med en läcker utsikt mot en innergård som inger en viss "New York känsla". Eget kontorsrum för ca ca 28 personer på våning 6 med utsikt ut mot Hamngatan. Eget kontor på 6:e våningen med utsikt mot Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har en öppen kontorsyta med arbetsplatser för ca 25-36 personer som ventilationen tillåter, 2 interna mötesrum (som kan göras om till kontor). Mötesrummen är för ca 4, respektive ca 10 personer Se även annonsen för dessa vakanser: https://objektvision.se/Beskriv/198024379 Anläggningens Faciliteter: Här finns personal på plats, allt från receptionist till anpassad support. Här finns ljudisolerade bekväma telefonrum för privata samtal. Det finns konferensrum som inkluderar AV-utrustning och oväntade detaljer som personliga tapeter och marmorbord. Då du hyr eget rum på anläggningen ingår även 12 credits per månad för att boka konferensrum samt hantering av post och paket. Naturligtvis finns snabbt internet i form av trådbundet Ethernet eller säker wifi som inkluderar IT-support och möjlighet att logga in som gäst. Kontorshotellet arrangerar professionella och sociala evenemang med allt från seminarier till paneldebatter med tankeledare och ost- och vinprovning. Det finns städpersonal dygnet runt som håller anläggningen fräsch och fin. Det finns alltid uppfriskande fruktinfuserat vatten för dig och dina gästers vätskebalans under dagen samt obegränsat färskrostat kaffe. Varje våning har ett eget utrymme med företagsskrivare, kontorstillbehör och dokumentförstörare. Det finns även gott om unika gemensamma utrymmen utformade för kreativitet, komfort och produktivitet och nätverkande.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 30 1 100

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Restaurang
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överesnkommelse

Hyresinformation:

Kontakta lokalförmedlaren för mer info

Omgivning

Omgivning/natur:

De lugna caféerna och breda gångvägarna i Kungsträdgården ligger bara några minuter bort.

Kommunikationer

I nära anslutning till fastigheten finns Kungsträdgårdens t-banestation och här passerar även spårvagn och flertalet busslinjer. Det tar ca 7 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter!
Malmskillnadsgatan 32

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB