Piteå
| Piteå

Favorit Dela

Västra Kajvägen 4

Ljusa och moderna kontorsrum mellan 8-19 m² uthyres.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    10 m²

  • Hyra:
Välkommen till Idéhuset och vårt omtyckta kontorshotell! Här finns möjligheten att välja mellan sex lediga rum som är mellan 8-19 m². Rummen som ligger på plan 3 är ljusa och moderna och hyrs ut omöblerade. I kontorshotellet finns gemensamt lunchrum med ett fullt utrustat kök och kaffemaskin. Lunchen eller eftermiddagskaffet intas bäst på takterrassen på plan två där solen värmer och man har utsikt mot omgivningarna. Vi erbjuder en hög teknisk standard med fina och exklusiva materialval. Alla allmänna ytor har en mjuk ljud- och smutsavvisande matta som ger en tyst och rogivande arbetsmiljö. De vita målade väggarna är extra isolerade så att överhörningen mellan rummen är minimal. Man har även tillgång till fem konferensrum som under 2020 blivit uppdaterade med ny teknisk utrustning, så att våra hyresgäster lättare ska kunna samverka genom videokonferens. Vill man under lunchen motionera längs gångvägarna eller Västra kajen som ligger alldeles intill så finns dusch och bastu tillgänglig för våra hyresgäster. Här finns också gott om parkeringar i anslutning till fastigheten för både anställda och besökare.
  • Total yta

    10 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Våningsplan:

3 av 4

Planlösning:

Moderna kontorsrum med hög teknisk standard och stort ljusinsläpp.


Teknisk information

Uppvärmning:

Radioatorstyrd värme, fjärrvärme.

Ventilation:

FTX med kyld tilluft.

Hiss:

Ja


Omgivning

Företag i närheten:

Caverion, Previa, Aareon, NYAB och Byggnads är några av de företag som har kontor på Idéhuset. I närliggande fastigheter finns PiteEnergi och Smurfit Kappa.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten för både besökare och anställda.

Kommunikationer:

Idéhuset är bekvämt belägen i anslutning till Västra Hamnen och Timmerleden. Gångavstånd till busshållsplats och endast 1,3 km gång- och cykelväg till Piteås mittpunkt, Byxtorget.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten genomgick en större inre ombyggnad 2015 där ett nytt handikappanpassat trapphus uppfördes och ett kontorshotell tillskapades. I samband med ombyggnationen byttes i stort sett alla fastighetens installationer ut (hiss, data, el, vatten, ventilation, larm och passagesystem). Största delen av ytskikten renoverades, fönster byttes samt ett nytt tak anlades. Under 2020-2021 planeras ny asfaltbeläggning på parkeringsytor och ny motorvärmarstyrning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Ström

Maria Ström

maria.strom@rawi.se

0911 VISA NR 0911-21 20 34

Marknadsförs av Fastighets Aktiebolaget RAWI
BRYGGARGATAN 14
94163 Piteå
rawi.se
Västra Kajvägen 4