Lilla Bommen 8

Lilla Bommen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vill du hyra ett eget kontorshus i centrala Göteborg? På Lilla bommen 8 kan du ha ditt kontor på 8 våningsplan med både hissar och interntrappa so...

Vill du hyra ett eget kontorshus i centrala Göteborg? På Lilla bommen 8 kan du ha ditt kontor på 8 våningsplan med både hissar och interntrappa som binder samman våningarna. Då huset är på 5400 kvm finns det plats för 544 arbetsplatser. Lokalen kan anpassas efter ert behov för att erbjuda ett toppmodernt kontor. Här finns både möjlighet till aktivitetsbaserad kontorsmiljö, egna kontorsrum, mötesrum och flera pentryn. Idag finns det en stor välkomnande reception med både personalingång och ingång för besökare. Det finns också tillgång till parkering i ett garage under byggnaden. Lilla bommen är ett av Göteborgs främsta kontorslägen och en välkänd plats i Göteborg. Det kommer också bli ett framtida business district. Här sitter du centralt, precis vid älven och med gångavstånd till Göteborgs centralstation, innerstaden och Gullbergsvass.

Ytor

  • Total yta:

    5400 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass 1:17

Byggår:

1992

Våningsplan:

1

Lilla Bommen 8

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB