Kämpegatan 3

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 - 2 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vill du etablera företaget i ett strategiskt läge på ett modernt kontor i centrala Göteborg? Då har vi en ledig nyrenoverad kontorslokal högst upp...

Vill du etablera företaget i ett strategiskt läge på ett modernt kontor i centrala Göteborg? Då har vi en ledig nyrenoverad kontorslokal högst upp i den ombyggda fastigheten på Kämpegatan 3. Planlösningen är blandad och anpassad efter ett aktivitetsanpassat arbetssätt med plats för upp till 170 arbetsplatser. Lokalen har stora härliga fönster och en egen terrass med härlig utsikt över älven och den nya Hisingsbron. Lokalen är delningsbar i ca hälften om mindre yta efterfrågas. I Lilla Bommen satsas det mycket på nya mötesplatser och lunchmöjligheter med en vision att utveckla kajstråket längs Drömmarnas kaj. Under 2018/2019 genomgick huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation som du kan läsa mer om i artikeln "En total omvandling - huset står nu redo för framtiden". Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt över Göta älv. Ljusgården och bottenplanet inbjuder till umgänge. Slå dig ned med en kopp kaffe i en fåtölj eller spela pingis med en kollega på fikarasten. Det finns även ett par restauranger i fastigheten med ett bra lunchutbud utöver att det finns flertal lunchmöjligheter i området. I källaren finns också två separata duschutrymmen med tillhörande bastu samt ett låst cykelförråd för de som gärna cyklar till arbetsplatsen. Som hyresgäst på Kämpegatan har du även möjlighet att nyttja konferenslokaler med hög standard som finns i huset mittemot. Här kan du också på plats lämna in din kemtvätt och kläder för lagning samt gå på yoga. På en kort promenad nås Centralstationen och i fastigheten finns gott om parkeringsplatser i både garage och utanför fastigheten. Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är 2 400 m2 på plan 6 med egen balkong och utsikt över Göteborgs hamnkanal. Läs artikeln ”En total omvandling – huset står nu redo för framtidens Gullbergsvass” >> Intervju med arkitekterna bakom omvandlingen av huset med spännande bilder före och efter. Läs också intervjun med Henric Carlsson på företaget Omilon (fd. Conscriptor/Max Manus) som är hyresgäst i området >> ”Jag tycker att det här är ett riktigt schysst område. Gullbergsvass har gått från att vara en lite slumrande del av staden till att bli ett högaktuellt område med mycket aktivitet, nya byggnader och en helt annan profilering än tidigare.”

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 200 2 400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass 5:10

Byggår:

1988

Våningsplan:

6

Dokument

Kämpegatan 3

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB