Theres Svenssons gata 13

Gothenburg , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Hitta flexibelt kontors- och mötesutrymme i Brygghuset

Spaces Brygghuset är mer än en trendig plats för kontor och coworking. Det är din biljett till Lindholmen Science Parks spännande och livfulla område. Ditt företag kommer att frodas här, omgivet av några av de mest innovativa företagen i Sverige. Med sina mötesrum med full service och designerkontor erbjuder Spaces Brygghuset en idealisk miljö för alla typer av affärer. Och när du sitter precis intill Göta älv kan du vandra längs vattnet för att brainstorma inför din nästa stora affärsplan.

Njut av vårt supersnabba wifi, fantastiska tjänster och god tillgänglighet från alla olika håll, så att din dag blir en succé från början. Varför inte prova på våra hälsosamma luncher på plats eller slå dig ned på en av över trettio närliggande restauranger – en för varje dag i månaden. Och när du behöver inspiration kommer den tekniska atmosfären i området säkert att ge dig din handlingskraft tillbaka. Anslut dig till vår energi och se din värld accelerera.

På Spaces Brygghuset kan vi stödja dig med:

  • Kontor: Ditt eget privata kontor med komplett service som är tillgängligt dygnet runt och ett flexibelt avtal som anpassar sig till ditt företag.
  • Coworking-medlemskap: Arbeta från tusentals coworkingplatser över hela världen, alla med ett flexibelt avtal och obegränsad tillgång under arbetstid.
  • Dedikerat skrivbord: Ditt eget privata skrivbord med skåp i ett delat kontor eller ett kontorsutrymme med öppen planlösning som du kan gå till dygnet runt, allt med ett flexibel avtal.
  • Konferensrum: Välj mellan tusentals konferensrum och evenemangsutrymmen på begäran, helt anpassningsbara till alla typer av evenemang och tidsbehov, och med alla de tjänster som du kan tänkas behöva.
  • Virtuellt kontor: Skapa det bästa intrycket du kan med en professionell företagsadress på en av våra kontorshotell och låt oss ta hand om dina samtal och din post.

Bara så du vet: Alla bilder som visas i denna lista är från Spaces-kontorshotell, men de kanske inte är från specifikt detta kontorshotell.

Alla priser som visas är startpriser och kan komma att ändras baserat på ditt slutliga val och de tjänster som ingår.

Hör av dig till oss

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 2 387

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC
Theres Svenssons gata 13

Om Regus

Regus är världens största leverantör av flexibelt arbetsutrymme och kan tillgodose behoven hos både stora och små företag och från alla olika branscher. Oavsett dina förhållanden och var du är baserad finns det ett kontorshotell från Regus i närheten som erbjuder de produkter och tjänster som krävs för att få ditt företag att blomstra. Från historiska städer till moderna företagsparker och transportcenter – vi erbjuder fullständiga, flexibla arbetsplatser där du vill ha det. Vi har kontorshotell världen över, på 3000 platser i 900 städer i 120 länder, som erbjuder: • Fullt utrustade kontor • Ett brett utbud av mötes-, styrelse- och utbildningsrum • Videokommunikations-teknik • Tillfälliga affärslounger • IT, telekom och Wi-Fi • Möjligheter att nätverka

Regus

-

Fler annonser från Regus