HANDEN

Favorit Dela

Ingrid Horns Torg 2

Hörnlokal med fantastiskt skyltläge.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    126 m²

  • Hyra:
Ta chansen och var den första som flyttar in i denna fina nyproducerade lokalen! Lokalen har ett optimalt hörnläge med bra exponering för förbipasserande. Lokalen färdigställs med vitmålade väggar, amticogolv (merchant wood), undertak med grundbelysning, handikappstoalett samt pentry med micro, diskmaskin samt kyl. Önskar man ändra den öppna planlösningen och tillskapa ett separat rum finns det givetvis möjlighet för detta! Det finns även ett rymligt förråd i lokalen. Beräknat tillträde är 1 maj 2021 och det går bra att boka in visning på plats eller digitalt. Det är inte möjligt med café- eller restaurangverksamhet i denna lokal.
  • Total yta

    126 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Haninge, söder om Stockholm, är en av de största kommunerna i Stockholms län. Tre fjärdedelar av kommunens yta är vatten och gröna öar, men Haninge är mycket mer än bara skärgård. SERVICE OCH BUTIKER På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek. KOMMUNIKATIONER Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är bussterminalen och pendeltågstationen i Handen. FRITID OCH REKREATION I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgården och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett nybyggt kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Maya Carlqvist

Maya Carlqvist

Maya.Carlqvist@wallenstam.se

Marknadsförs av Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
40184 GÖTEBORG
wallenstam.se
Ingrid Horns Torg 2

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Fler annonser från denna annonsör