Slakthusgatan 20

JOHANNESHOV
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

772 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik

Fin butikslokal i Slaktusområdet

Välkommen till denna fina butikslokal i Slakthusområdet. Planlösningen består av stora öppna ytor, sex rumsindelade kontor och ett större förråd med goda förvaringsmöjligheter. Här finns möjligheten att nyttja en del av lokalen till showroom. Kontoren har genomgående glaspartier vilket släpper igenom ett bra ljusflöde in mot lokalen. Ytskikten i lokalen är genomgående fina och ger en trivsam känsla. Det finns till denna butik ett separat lager att hyra om så önskas.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är en industrifastighet ritad av den välrenommerade arkitekten Ralph Erskine. Sen 1950-talet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden. Fastigheten är oklassad med en gedigen bakgrund.

Ytor

  • Total yta:

    772 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Slakthusområdets strategiska läge ger närhet till det mesta. Endast ett par minuters promenad bort ligger köpcentret Globen Shopping, där all tänkbar service såsom restauranger, butiker och närservice finns vilket gör lunchärendena snabbt avhandlade. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena alldeles i närheten av Slakthusområdet. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra. Slakthusområdet är också ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Här pågår ett detaljplanearbete som syftar till att utveckla en levande stadsdel där bostäder, handel, kultur och företagande samexisterar. Områdets tradition ska bevaras genom att de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bibehållas och stå sida vid sida med den nya arkitekturen. Historien tas också tillvara genom att många av de publika verksamheterna kommer vara kopplade till bland annat mat, dryck och evenemang. Castellum äger i dagsläget fyra fastigheter i området och vårt mål är att utveckla vårt bestånd och addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser i takt med att området utvecklas, men vi vill också lyfta fram byggnadernas kulturella och arkitektoniska värden. I och med utvecklingen av Slakthusområdet så planeras även tunnelbanans gröna linje att dras om och få en ny station inne i Slakthusområdet. Castellums byggnader hamnar precis vid den nya centrala stationen - precis där ditt företag också vill vara.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer finns inom gångavstånd. Det är Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till Slakthusområdet. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till de stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.
Slakthusgatan 20

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum