GÖTEBORG

Favorit Dela

Stampgatan 14

Välplanerade kontorslokaler i centralt läge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    323 m²

  • Hyra:
I denna moderna fastighet i området Stampen kan vi nu erbjuda en kontorslokal på 323 kvm. Några trappor upp ligger denna välplanerade kontorslokal där man möts av en välkomnande entré som följs av ett stort konferensrum och möjlighet till flera mindre mötesrum i anslutning. Resterande lokal är idag indelad i cellkontor samt en del öppet landskap med ett trevligt pentry och lounge mitt i lokalen. Ytan är väldigt ljus och kan enkelt anpassas till en öppen kontorsyta. Entrén till fastigheten är modern och representativ och uppfyller tillgänglighetskraven. Det är enkelt att ta sig till fastigheten med kollektivtrafiken som stannar vid Brunnsparken och Centralstationen, några minuters promenad bort. Det är även lätt att nå de stora motorlederna E6, E20 och E45. I området finns ett stort utbud av lunchrestauranger samt en träningsanläggning i entréplanet. Garage finns under huset.
  • Total yta

    323 m2


Utförande

Byggår:

1990


Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen Stampen ligger nästgårds med Göteborgs Centralstation och Nils Ericssonterminalen som är utgångspunkten för busstrafiken till Västra Götaland. Butiker och service Stampen ligger precis intill Nordstan, Göteborgs största köpcentra med hundratals butiker, service och matställen. Stampen har på senare tid fräschats upp och det har satsats mycket på bostadsbyggande. Detta har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid, nya restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. Kommunikationer Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än Stampen när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Emma Carlsson

Uthyrare

Emma Carlsson

Emma.Carlsson@wallenstam.se

Marknadsförs av Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
40184 GÖTEBORG
wallenstam.se
Stampgatan 14

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Fler annonser från denna annonsör