Göteborgsvägen 16

ALINGSÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

16 - 71 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Nu finns lediga rum i mindre storlek på vårt kontorshotell i

Välkomna till Balders kontorshotell eller som vi gillar att kalla det, Balder småkontor. Här finns kontorsrum i varierande storlekar att hyra. Alla hyresgäster har även tillgång till loungeytor, pentry, wc/dusch samt bokningsbart konferensrum. Hiss - Nej För mer information om lediga rum, priser och visning, vänligen kontakta oss.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 16 71

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i nära anslutning till E20 för enkel kommunikation. I området finns det även ett flertal restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Göteborgsvägen 16

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder