Importgatan 23

Hisings Backa , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 408 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Hyr lager och kontor i egen byggnad i Hisings Backa. Möjlighet att teckna korttidskontrakt till och med 2022-12-31.

Höglager om 7 400 kvm, med hela 9 meter fri takhöjd. Tre markportar leder in i lagerytan. Väl tilltagen gårdsyta. Omklädningsrum för dam och herr. Fräscha kontorsytor om 1 747 kvm. En mix av enskilda kontorsrum och större rum för flera personer. Flera matsalar/fikarum och konferensrum. Trevlig innegård. Produktionsytor om 533 kvm, i nuläget produktion av yrkeskläder/arbetskläder. Yrkesbutik om 740 kvm, entré mot Importgatan. Lokalerna är tillgängliga från 2021-01-01.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    10408 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 30:4

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i attraktiva Hisings Backa, väl etablerat logistikläge sedan lång tid tillbaka. Här finns industri, lager, logistik, externhandel mm. Närmsta granne DHL:s terminal, i området finns även Tamro, Bevego, Schenker och många fler.

Närservice:

Ett flertal lunchrestauranger i området.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära E4. Busslinje 47 trafikerar Hisings Backa.
Importgatan 23