Backa Strandgata 15

Backa Strand , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

147 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Kombilokal med 108m2 lager och 39m2 kontor

Kombilokal totalt 147m2 fördelat på 108m2 lager med ca 5 m takhöjd, port 3,5X4m.

Kontoret är fräscht och fint och vetter mot älven.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 108
Kontor 39

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lastport
Parkering
Restaurang
WC

Utförande

Antal rum:

2

Planlösning:

En lager yta + en kontors yta. ingång ifrån båda sidor och dörr mellan lager och kontor. Pentry och WC/Dusch.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Tag avfart 78, Backadalsmotet, tag 2:a avfarten i rondellen. Följ Backa strandgatan och sväng höger när du närmar dig älven.

Kommunikationer

Backa Bergö är lättilgängligt med bil, lastbil och kommunala kommunikationer. Busshållplats vid importgatan och vid motorvägsmotet vid Stig Center.
Backa Strandgata 15

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB