JÖNKÖPING

Favorit Dela

Östra Storgatan 67

Kreativ lokal med svårslagen Vätterutsikt!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    150 m²

  • Hyra:
Med en strålande och svårslagen Vättersutsikt som sätter en prägel på hela lokalen kan vi erbjuda 150 moderna och nyrenoverade kvadratmetrar. Lokalen, som ligger högst upp i huset, är inspirerande och kreativ. Här finns bl a kontorslandskap med plats för ca 10 arbetsplatser, ett rymligt och modernt kök som kan nyttjas även för möten samt ett större konferensrum. Lokalen är smart anpassad för att så gott som alla ytor ska få ett fint ljusflöde. Stora fönsterpartier mot Vättern, smakfullt kök i industridesign, gråmålade väggar med infällda dörrar, allt för en trivsam arbetsplats! Lokalen finns tillgänglig omgående.
  • Total yta

    150 m2


Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Kontorslandskap, kök med plats för både matbord och mötesavdelning, konferensrum med plats för ca. 10-12 sittplatser, WC, tyst telefonrum samt förrådsutrymmen.


Omgivning

Omgivning/natur:

5 minuters promenad från Jönköping citys gågata. I området kring fastigheten finns restauranger och butiker samt bostadsfastigheter med serviceutbud i gatuplan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter i fastighetens närhet.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer. Flera av länstrafikens bussar, bl. a stomlinjerna stannar strax intill fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Citynära kontorsfastighet på Öster. I fastigheten finns både separata kontorslokaler samt företagshotell.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

ÅB

Åsa Brantgården

Asa.Brantgarden@castellum.se

+463 VISA NR +46365801155

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Östra Storgatan 67

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör