Lustgårdsgatan 19

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

770 - 1 540 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Entré Lindhagen!

Övrig information

Övrigt:

Certifierat enligt högsta klassen LEED Platinum. Fastigheten kyls av Skanskas patenterade Deep Green Cooling.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 770 1 540

Ytbeskrivning

Hyr ett till två plan om ca 770 kvm per plan

Bekvämligheter

Balkong
Garage (varm)
Lasthiss
Lastkaj
Parkering
Restaurang

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Välmågan 8

Byggår:

2014

Planlösning:

Ljusa moderna lokaler med öppen planlösning på plan 7 eller 9-10. Plan 9 har egen balkong med sol under lunchen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Skanska, Nordea, Electrolux och Skandia mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i huset.

Närservice:

Tvärs över gatan hittar du Galleria Lindhagen med generösa öppettider och bland andra ICA Maxi, apotek, systembolag. Förutom restaurangen i huset, kryllar det av små kaféer och restauranger på gatorna runt Entré Lindhagen och inom bara ett par minuters gångväg finns flera gym för den sportige; bl a SATS, Nordic Wellness och Friskis & Svettis har fullskaliga träningsanläggningar i området. Här finns också vackra promenadstråk längs med vattnet och det är inte alltför långt till den populära båtklubben Pampas marina eller Rålambshovsparken.

Kommunikationer

Tunnelbana: Stadshagen (blå linje) finns ca 200 meter norrut, 4 min till T-centralen Thorildsplan (grön linje) ca 500 meter sydost, 9 min till T-centralen Kristineberg (grön linje) ca 500 meter söderut, 10 min till T-centralen. Buss: Lindhagensgatan och Nordenflychtsvägen är trafikerade med busslinjer med olika linjesträckning: 50, 56 och 61, samt pendlarbussar från Nacka, Norsborg, Bredäng/Mälarhöjden, Tumba och Salem Cykel: Närliggande cykelstråk gör det enkelt att cykla till och från jobbet. Bil: Direktaccess till Essingeleden/E4
Lustgårdsgatan 19