Nygatan 42

Falkenberg centrum , Falkenberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

39 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Bra butikslokal med stora möjligheter mitt i Kronan Shopping, en handelsknutpunk i Falkenberg.

Öppna butik i centrum! Här finns en ledig lokal i centrala Falkenberg. I mitten av Kronan, med stora glaspartier och skyltfönster mot galleriagången, finns idag en bra butikslokal om 39 kvm ledig. Ytan rymmer WC, förråd och butik/försäljningsyta. Ytskikten består idag av jalusi, målade väggar, parkett samt betonggolv och grundbelysning. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!

Övrig information

Övrigt:

Utöver hyra tillkommer driftstillägg, fastighetsskatt och kostnad för gemensam marknadsföring. Samtliga verksamheter i Kronan har öppettid måndag - fredag, kl 10:00 - 18:00 och lördag, kl 10:00 - 15:00.

Ytor

  • Total yta:

    39 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kronan 27

Antal rum:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Falkenberg har strax över 45 000 invånare och är stad i tillväxt. De senaste 10 åren har invånarantalet stadigt ökat med snart 10%.

Närservice:

I Kronan finns butiker, bankomat, optiker, gym, paketutlämning och gemensam kundtoalett.

Kommunikationer

Busslinje 11 stannar 100 m utanför Kronans huvudentré. Falkenberg Bussterminal når du på en 4 min kort promenad. Till bussterminalen ankommer busslinje 1, 553 och 555 från Falkenbergs tågstation. Tåglinje 029 tar dig till och från Halmstad C och Göteborg.
Nygatan 42

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB