Högsbo-Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

Ingela Gathenhielms gata 3

Mkt prisvärt/flexibel hyreslängd. Här kan vi erbjuda mycket prisvärda lokalytor i olika storlekar och kombinationer som tex. kontor/förråd, kontor.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    384 - 1 447 m²

  • Hyra:
Fastighet med fina lokaler i olika storlekar med parkeringsplatser i direkt anslutning. Ingen besittningsrätt eller möjlighet till större anpassningar men mycket bra prisnivå. Goda kommunikationer nära fastighetens adress och bara ett par minuter till kollektivtrafikpunkten Marklandsgatan.
  • Total yta

    1447 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 384 1 447

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ingela Gathenhielms gata 7


Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Närservice:

Fastigheten ligger nära köpcentra 421 i Högsbo, här finns både lunchrestauranger och butiker. Nordens största köpcentra Frölunda Torg ligger bara några minuter bort med bil.

Kommunikationer:

Buss 758 går genom området och tar dig till Centralstationen på ca 35 min via Radiomotet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Ingela Gathenhielms gata 3

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör