Landvetter
| Landvetter

Favorit Dela

Västra Björrödsvägen 12

Med ett ypperligt läge nära Landvetter ges nu möjlighet för dig som hyresgäst att utforma din nya lokaler. Vi bygger, ni hyr.

  • Kategori:

    Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    3 000 - 12 500 m²

  • Hyra:
Möjlighet till nyproducerade lokaler helt anpassade efter era behov. Lokalerna och den nya byggnaden utformas i samråd med hyresgästen för att på så vis optimeras för verksamheten. Lokalytor upp till ca 12 500 kvm och med en byggnadshöjd på 11,5 meter är möjligt enligt gällande detaljplan. Fastighetens markyta är ca 25 000 kvm vilket lämnar utrymme för goda rangerings-, transportvägar och uppställningsytor. Området lämpar sig väl för industi, handel samt lager/logistikverksamhet med sin närhet till vägarna riksväg 40 och E6:an. Göteborg nås inom 15 min (19 km) med bil. Nordic PM utvecklar strategiskt belägna fastigheter utmed de stora vägnäten över hela landet. På dessa fastigheter kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etableringar i nybyggda lokaler. För att möta hyresgästernas behov utvecklar vi både nybyggnationer inom befintliga detaljplaner men driver även detaljplanearbeten för att tillgodose specifika önskemål från våra kunder. Tillsammans med våra blivande hyresgäster eftersträvar vi att hitta den bästa lösningen. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.
  • Total yta

    12500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 3 000 12 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Björröd 1:152


Omgivning

Omgivning/natur:

Landvetter är en tätort i Härryda kommun som ligger i Västra Götalands län. En liten del av västra delen i kommunen är en del av tätorten Göteborg. Befolkningen uppgick 2019 till ca 38 000 invånare och utvecklingen är positiv.

Kommunikationer:

Bil: Till Göteborg är det endast 19 km och resan med bil tar ca 15 min. Buss: Inom 50 från fastigheten finns närmaste busshållplats som trafikeras av linje 620. Flyg: Landvetter flygplats nås inom 7 km. Här ifrån går både internationella avgångar samt inrikesflyg.

Vägbeskrivning:

Från Göteborg kör man söder ut på E6:an och efter ca 1,5 kvm tar man avfarten mot Borås (Riksväg 40). Fortsätt på riksväg 40 ca 15 kvm och ta avfarten mot Eskilsbyvägen (542). Kör 1 km och sväng sedan höger in på Västra Björrödsvägen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Ulrica Sjölund

Uthyrare

Ulrica Sjölund

ulrica.sjolund@nordicpm.se

070- VISA NR 070-6568014

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Västra Björrödsvägen 12

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör