Hans Michelsengatan 2

Nyhamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

959 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyhamnen- för dig som vill stå i centrum!

I expansiva Nyhamnen, endast ett stenkast från Malmö Centralstation finner du vår fantastiska 50-talsfastighet Bylgia. Här kan vi nu erbjuda fina, ljusa lokaler med fantastisk utsikt och mycket ljusinsläpp. Lokalerna har blandad planlösning med både öppna ytor och rum för kontor eller möte. Ta en rundvandring i lokalen genom att klicka på "visa film". Fastigheten är belägen på ca 4 minuters gångavstånd från Centralstationen. Läget erbjuder därmed ett fantastiskt kommunikationsläge men även närhet till restauranger, närbutiker, hotell och gym. Läs om kontorsläge:  Nyhamnen Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning.

Ytor

  • Total yta:

    959 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12133

Byggår:

1957

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. Parkering på framsidan av fastigheten är inte tillåten. Sedan den 1 april 2020 administreras parkeringsplatserna av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 854001 Hans Michelsensgatan 2. Nya kunder kontaktar Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr parkeringsplats och vill utöka antalet platser kan du skicka ett mail till Vasakronan@pmalmo.se . Om någon annan har parkerat på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Närservice:

Fastigheten har 5-10 minuters gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter I nära anslutning till fastigheten finns busshållplatser med regelbundna avgångar. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens  hemsida.  I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid.
Hans Michelsengatan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan