Idévägen 42

E6 , Mellbystrand
Spara Dela
Endast exempel på utformning
Spara
Dela
Yta

60 000 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Unik möjlighet för större logistiketablering utmed E6an!

Nu finns det äntligen möjlighet för det större företaget att etablera sin logistikanläggning utmed E6, Laholm. Lokalerna skräddarsys för verksamheten. Byggnadshöjd upp mot 20 meter går att diskutera.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    60000 m2

Ytbeskrivning

Minsta yta: 5000 kvm Största yta: 60000 kvm

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Flexibel. Anpassas efter hyresgästens önskemål.

Omgivning

Skyltläge:

Extremt bra!

Kommunikationer

Precis in till Europaväg 6.
Idévägen 42

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner