Produktvägen 5

Mölnlycke , Mölnlycke
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 2 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

500 - 2300kvm nybyggda kontorslokaler i Mölnlycke Företagspark.

De nybyggda lokalerna är både effektiva och flexibla, och som hyresgäst väljer ni själva fördelningen mellan öppna arbetsplatser, arbets- och mötesrum. Även taket lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher. 50% av fastigheten är redan uthyrt och resterande yta om 500 - 2 300 m2 är ledigt på plan 2-4 med fint ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna. Inflyttning kan ske till våren 2021.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 2 300

Utförande

Byggår:

2021

Planlösning:

Effektiva och flexibla våningsplan kan anpassas efter er verksamhet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Företagsparken har de senaste åren expanderat kraftigt. Tillgängligheten är en viktig anledning till att området blivit så populärt. Ett extra plus för den natursköna omgivningen som främjar promenader och träning på lunchen. Ett flertal stora företag huserar i Mölnlyckes företagspark som t ex Arla, DragonPort, Exide, Daros, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels och Cochler Nordic.

Närservice:

Bara 5 minuter med bil finns Mölnlycke centrum, där det finns fler än 50 butiker samt bank, apotek, restauranger och annan viktig service.

Kommunikationer

Här finns en påfart direkt till Riksväg 40 som ligger nära moten där huvudstråken E20, E6 och väg 40 möts. Till centrala Göteborg tar det högst 10 minuter med bil. Flera bussar finns i området varav en stannar precis utanför dörren och tar dig till och från Korsvägen i centrala Göteborg på 10 minuter. Det finns även bussar från Partille centrum till Mölnlycke företagspark. Flygplatsen ligger endast tio minuter bort med bil och inom en snar framtid planerar även Härryda kommun en hållplats för flyg-bussarna vid Rådamotet.
Produktvägen 5