Fabriksgatan 2

Gårda , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

400 - 42 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Nytt landmärke i Gårda erbjuder nybyggda, anpassningsbara kontorslokaler med fokus på sundare sätt att leva och arbeta. Tillgängliga sommaren 2022!

Högst upp i huset kommer ni kunna att blicka ut över hela staden ur ett alldeles nytt perspektiv. Här sätter man människors välmående i fokus och ger möjligheter för ett sundare sätt att leva och arbeta. I de första kontorsvåningarna finns stora och sammanhängande plan på hela 2600kvm per våningsplan. I höghusdelen är varje plan 800 kvm. På de första våningsplanen kommer det finnas restaurang, café, frontdesk, mötesplatser, konferens- och co-workingytor samt gemensam terrass på våning 4. Stora, ljusa och luftiga kontorsytor i Citygate är öppna och flexibla, vilket innebär att du kan skräddarsy en lösning som passar just er verksamhet. Inflyttning kommer att kunna ske under sommaren 2022.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 42 600

Omgivning

Närservice:

Denna ny och attraktiv mötesplats bjuder på all tänkbar service för alla i området. Bland annat foodcourt, café, mötesplatser, co-workingytor, kontorsservice, möteslokaler, bilgarage, cykelgarage, omklädningsrum, gemensam frontdesk samt terrass för avkoppling och möten.

Kommunikationer

Mycket strategiskt läge med kort gångväg till spårvagnsstationen Ullevi Södra samt Ullevi Norra och snabb tillgång till E6/E20.
Fabriksgatan 2