Murbruksgatan 13

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

74 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Nu söker vi ny hyresgäst till vår nyproducerade lokal på Limhamns Sjöläge. Kontakta oss gärna och berätta mer om er verksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang eller skönhetssalong. Ett mindre café (max 15 sittplatser med kalla rätter) skulle kunna fungera.

Ytor

  • Total yta:

    74 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skotsteken 1

Byggår:

2019

Omgivning

Omgivning/natur:

Här etablerar du din verksamhet i ett område som har närhet till havet samt ger en småstadskänsla. På ett av Malmös mest attraktiva lägen växer en helt ny stadsdel fram. Här ska det bli både bostäder, sköna parker, livfulla torg, lyxig kajpromenad, butiker och annan samhällsservice. Hyr denna lokal och var med från början och forma detta område.

Närservice:

I området kommer det inom kort finnas matvarubutiker, vårdcentral och förskola. Redan nu erbjuder området restauranger, blomsterbutiker, frisör och mäklare.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Limhamn med buss som stannar på Limhamnsvägen och Övägen. På de fina cykelbanorna längs med Ribersborg tar du dig enkelt hit med cykel.
Murbruksgatan 13

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB