Centrum
| GÖTEBORG

Favorit Dela

Doktor Liborius gata 24

Kontorslokal i Guldheden.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  372 m²

 • Hyra:
Kontorslokalen ligger i botten på ett bostadshus i trevliga och lugna Guldheden. Utmärkt för kontoret som söker eget tillhåll med egen entré. I lokalen finns två pentry i markplanplan och ett i källarplan. I källarplan finns även omkäldningsrum med dusch. Det kan finnas möjlighet att undersöka förutsättningarna att dela lokalen till två. Flexlinjen har en samlingsplats precis utanför entrén. Besöksparkering finns inom ca 80 meter från lokalen. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
 • Total yta

  372 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Guldheden 36:3


Omgivning

Omgivning/natur:

Guldheden gränsar i söder till Mölndal, i väster till Sahlgrenska sjukhuset och Medicinareberget, i norr till Annedal och Vasastan och i öster till Landala, Chalmers Tekniska Högskola och Johanneberg. Guldheden skapades under 1940- och 1950-talen då Göteborgs Stad byggde nya bostadsområden. Guldheden visar idag på arkitektur typisk för 1950-talets folkhem med sin grund i 1930-talets funktionalism.

Närservice:

Inom 4 minuters promenadavstånd ligger Dr Fries Torg med komplett serviceutbud.

Kommunikationer:

Närmsta spårvagnshållplatser är Doktor Fries Torg och Doktor Sydows Gata som ligger inom ca 4 minuters gångväg från lokalen. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UU

Uthyrare

Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se

031- VISA NR 031-335 01 00

Marknadsförs av Förvaltnings AB GöteborgsLokaler
Box 5265, Åvägen 40
40225 GÖTEBORG
goteborgslokaler.se
Doktor Liborius gata 24