Centrum
| Hofors

Favorit Dela

Centralgatan 19

Butikslokal i Hofors centrum.

  • Kategori:

    Butik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    86 m²

  • Hyra:
Här finns en butikslokal med goda skyltmöjligheter mitt i centrala Hofors. Belägen vid gågata med butiker och restauranger.
  • Total yta

    86 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme


Omgivning

Omgivning/natur:

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. Läget vid E16 och Rv 68 samt järnvägen skapar stora möjligheter för transporter och pendling. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun finns framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här finns förutom ett bra geografiskt läge även industrimark, flexibla och prisvärda lokaler, korta kontaktvägar och intressanta nätverk. I kommunen finns drygt 700 lokala företag som tillsammans representerar de flesta branscher. I Hofors bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas tillsammans med kommunens ca 9600 invånare. Tänk att ha sin affärsverksamhet på 10 minuters avstånd från en av Sveriges finaste golfbanor! Har du en affärsidé och funderar på att starta eget är Hofors en bra plats att etablera sig på.

Företag i närheten:

Apoteksgruppen, Coop, Elon Ljud & bild, Hofors Blomsterhandel, Ica Supermarket, Kickis blommor, Optikern och Systembolaget med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Hofors centrum finns gott om avgiftsfria parkeringsplatser.

Närservice:

Centrum med bl a restauranger, café, livsmedelsaffärer, systembolag, apotek, frisörer och specialbutiker. Här är nära till allt som t ex sportcentrum med ishall, simhall, gym, promenad- och löpspår, slalombacke samt golfbana.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer, ca 150 meter från busstationen i Hofors centrum där både lokal- och länstrafik stannar.

Skyltläge:

Stora skyltfönster mot gågata.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christian Rickardsson

VD Hoforshus AB

Christian Rickardsson

christian.rickardsson@hofors.se

0290 VISA NR 0290-771839

070- VISA NR 070-2424197

Kjell Johansson

VD Entré Hofors

Kjell Johansson

kjell.johansson@hofors.se

070- VISA NR 070-5607531

Marknadsförs av Hoforshus AB
Rönningsgatan 9
81323 Hofors
hoforshus.se
Centralgatan 19