JOHANNESHOV

Favorit Dela

Hallvägen 21

Kontor med detaljer från 50-talet.

Beskrivning

Detta ljusa kontor med unik karaktär har 50-talsdetaljerna i ytskiktet bevarats. Planlösningen består av en blandning av kontor, konferensrum och öppet landskap. Med fönster i alla väderstreck får lokalen ett behagligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö. Den generösa takhöjden ger lokalen en härlig rymd.
  • Total yta

    435 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Slakthusområdet ligger med endast två minuters promenad till Globen Shopping där du finner all service du kan tänkas behöva, närservice, restauranger och butiker. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer inom gångavstånd, Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till området. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är en kontors- och industrifastighet ritad av den välrenommerade arkitekten Ralph Erskine. Sen 1950-talet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden. Fastigheten är kulturminnesklassad och har en gedigen historia.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hallvägen 21

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör