Gårda
| Göteborg

Favorit Dela

Fabriksgatan 2

I Citygate utvecklar vi hälsosamma arbetsplatser. Här kan du och ditt företag skräddarsy ert kontor, med unik utsikt över Göteborg.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Klart sommaren 2022

 • Storlek:

  400 - 42 000 m²

 • Hyra:
Citygate vill fungera som en naturlig destination och mötesplats som stimulerar till nya kontakter och affärsrelationer. Här förenar vi nya sätt att arbeta med nytänkande idéer om miljöer och lokaler. Flexibilitet, intelligent teknik, smart logistik och värdefulla tjänster förenklar din yrkesvardag. Kontorsytorna är öppna och flexibla, vilket innebär att du kan skräddarsy en lösning som passar just er verksamhet.
 • Total yta

  42000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 42 000
 • Ytbeskrivning

  I de första kontorsvåningarna finns stora och sammanhängande plan på hela 2600 kvm/plan. I höghusdelen är varje plan 800 kvm.


Utförande

Planlösning:

Kontorsytorna i Citygate är öppna och flexibla, vilket innebär att du kan skräddarsy en lösning som passar just er verksamhet. I de första kontorsvåningarna finns stora och sammanhängande plan på hela 2600 kvm/plan. I höghusdelen är varje plan 800 kvm.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Längs med området rinner Mölndalsån som bjuder på vackra och avkopplande promenadstråk. Under de kommande åren kommer mycket spännande att hända i Gårda, med nytt hotell, nya bostadshus och fler kontor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Citygate värnar vi om cyklisten, det kommer därför att finnas ett cykelhotell där du cyklar rakt in i huset och parkerar i det stora cykelgaraget. Här finns plats för 500 cyklar, omklädningsrum med dusch och tillgång till cykelverkstad. Med bil är det bara att svänga av motorvägen och parkera.

Närservice:

Citygate är en ny mötesplats i Gårda, öppen och välkomnande, med restaurang, café och tjänster som gör livet lite enklare. I Gårda finns dessutom redan ett stort serviceutbud, lunchrestauranger, caféer, bank, livsmedelsbutik, systembolag, affärer och mycket mer.

Kommunikationer:

Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vilket gör det enkelt att ta sig till och från Citygate. När Citygate står klart kommer en ny busslinje att trafikera Gårda. En hållplats blir precis utanför Citygate. Linjen går längs Fabriksgatan från Centralen mot Liseberg/Örgryte.

Skyltläge:

Citygate ligger strategiskt placerat vid Ullevimotet i Gårda, direkt i anslutning till E6/ E20.


Övrig information

Övrigt:

Citygate satsar högt när det gäller grönt byggande och sunda arbetsplatser. Målet är att utveckla Citygate med så liten miljöpåverkan som möjligt, och huset kommer att certifieras enligt LEED. Citygate kommer också att certifieras för hälsosamma arbetsplatser enligt WELL. En sund och hälsosam arbetsmiljö leder till ökat välbefinnande, och när medarbetarna mår bra ökar förutsättningarna för att hela verksamheten ska gå bra.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Camilla Skogsberg

Uthyrare

Camilla Skogsberg

camilla.skogsberg@skanska.se

010- VISA NR 010-448 43 97

Mats Dynevik

Marknadschef

Mats Dynevik

mats.dynevik@skanska.se

010- VISA NR 010-448 44 43

Marknadsförs av Skanska Fastigheter Stockholm AB
Besök: Warfvinges väg 25
11274 Stockholm
skanska.se
Fabriksgatan 2