Görla
| Norrtälje

Favorit Dela

Görlavägen 11B

En handelsplats för verksamheter inom fordonsbranschen. Vi bygger ett team av verksamheter som ska skapa synergier och starka samarbeten.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  2020-07-01 Enligt ö.k

 • Storlek:

  240 m²

 • Hyra:
Området etableras i första hand med målsättningen att skapa en handelsplats för verksamheter inom närliggande branscher samt med ett utbud av produkter och tjänster, riktade mot aktuella målgrupper och kunder. Vi vill skapa en unik kundnytta genom samarbeten företagen emellan. Vi vill bygga synergier och verka med ett miljöfokus för att ligga i framkant för vad som kan komma att vara framtidens marknad. Vi vill också verka för att kostnadseffektivisera och gemensamt bygga förutsättningar för fler och lönsammare affärer. Kontor och kundmottagning om 30 kvm finns, med WC och dusch. En välkomnande glasad entrédörr och två fönster ut mot gårdsplanen skapar fin uppsikt över området. Fönster och dörr ger tillsammans också bra ljusinsläpp, som skapar god trivsel och fin arbetsmiljö för både anställda och kunder. Golven på de nedre planen är belagt med ett av marknadens starkaste hårdbetongmaterial som ytskikt, detta för att klara rejält slitage och kräva minimalt underhåll. Golvmaterialvalet resulterar i att varken epoxi eller betongfärg, som vid slitage riskerar att flagna krävs för att skydda ytorna. Infarten till verkstaden, om totalt 150 kvm, sker genom öppningsbara vikportar med fönster. Dessa portar kräver väldigt lite service och underhåll och öppnas upp lika snabbt som en rullport. Portens frihöjd är på hela 4,5 meter och ger möjlighet att köra in riktigt stora fordon i hallen. Infarten till hallen kan också användas som tvättplatta, då det i körbanan har monterats en specialtillverkad golvränna. Tvättplattan har konstruerats så att det intill den ges möjlighet att ansluta en egen oljeavskiljare eller ett reningsverk lokalt i varje lokal. Vi har krav på detta för verksamheter som belastar avloppet mer än normalt, alternativt innefattas i särskilda myndighetskrav. Den planerade åtgärden minskar den orättvisa som kan uppstå mellan hyresgästerna i förhållande till belastning och underhåll av fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Kravet på egen vattenrening gäller för t.ex. rekond-verksamheter och fordonstvätt. Kravet gäller också i fall då rengöring av golvytor sker frekvent genom avspolning med vatten och kemikalier samt då oljor används i verksamheten. Lokalens entresol är på hela 60 kvm. placerad över kontorsytan och infarten till hallen. Detta ger möjlighet att hålla uppsikt ut mot gårdsplanen med ett ordentligt ljusinsläpp. Varje entresol har 6 fönster varav ett är öppningsbart. Normalt för denna typ av industrihallar är en mindre entresol om 30 kvm, ofta placerad längst in i hallen. Vi har också valt att planera för en restaurering av den fina, snart hundraåriga, ladan som finns på området. Detta för att påminna oss om dåtiden och ursprunget i vad som sedan kom att bli Görla Industriområde och numera denna handelsplats.
 • Total yta

  240 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 30
Industri/Verkstad 150
Lager/Logistik 60

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Görla 1:21

Byggår:

2020

Våningsplan:

2

Antal rum:

3

Planlösning:

Entré lämpat för kundmottagning och kontorsyta med WC om ca 30 kvm med fönster och glasdörr. Verkstad-/lageryta 150 kvm med 4,5 meter hög infartsport och tvättplatta. Entresolplan om 60 kvm med fönster ut mot gårdsplan.


Teknisk information

Takhöjd:

7 m

Uppvärmning:

Egen uppvärmning

Lokalen kan nås via:

Norrtäljes största och äldsta industriområde. E18 och väg 276.

Ventilation:

Egen ventilation


Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i anslutning till grönområden. Vi har en gammal lada på tomten (stamfastigheten till avstyckningen för hela Görla industriområde) som vi planerar att restaurera och bevara för att ha Roslagskänslan på vårt område.

Företag i närheten:

AB Karl Hedin Bygghandel Volvo Truck Center Sweden AB Opus Bilprovning Cramo Lättviktsmotor AB Beijer Byggmaterial AB Samhall Mitt Roslagen AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter, stora ytor.

Närservice:

Restaurang i området.

Kommunikationer:

Busshållplats precis utmed tomtgränsen (huvudgatan i industriområdet, Görlavägen)

Skyltläge:

Unikt skyltläge ut mot E18 och Görlavägen.

Vägbeskrivning:

Tag E18 mot Norrtälje, sedan avfart mot Kapellskär. Sväng av 276 och in på Görlavägen.


Övrig information

Övrigt:

Områdets första etapp. Läs mer på www.sniholding.se och följ oss på instagram @sni_holding_ab.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

NU

VD

Nicklas Unnerstad

nicklas@autocar.se

0860 VISA NR 086055766

Marknadsförs av SNI Holding Fastigheter AB
EKEBYVÄGEN 23
19492 Upplands Väsby
sniholding.se
Görlavägen 11B