Östra Hamngatan 46-48

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal på gamla Cosmoramas balkonger

En trappa upp från samma entré som idag brukas av Lagerahaus finner ni denna butikslokal om 191 kvm. Lokalytan som idag nyttjas som butik var förr i tiden en av balkongerna från gamla Cosmorama-biografens balkonger. Lokalen besitter en hel del historia och det finns möjligheter att anpassa lokalen efter den verksamhet som kommer bedrivas. För uppgifter om pris och visning - vänligen kontakta oss så berättar vi mer.

Ytor

  • Total yta:

    191 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamngatan är en cirka 330 meter lång gata i primärområdet Inom Vallgraven, stadsdelen Göteborgs Stad Centrum i Göteborg. Gatan sträcker sig från Lilla Bommen vid Göta älv till Kungsportsplatsen, och ingår i det stora restaurang- och shoppingdistrikt som finns i centrala Göteborg.

Närservice:

Utanför dörren finns all tänkbar service, restauranger, butiker osv.

Kommunikationer

Precis utanför entrén går spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.
Östra Hamngatan 46-48

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder